Hemstädning & Hushållsnära tjänster i NV-Skåne
Ängelholm, Höganäs & Helsingborg med omnejd
0709-173532
Mån-Fre: 08:00 - 17:00

Hemstädning och Hushållsnära tjänster i Ängelholm & Helsingborg med omnejd. 

Tänk dig känslan av att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem efter en stressig arbetsdag. Känslan av lugn och välbefinnande! Det ska vara skönt och avkopplande att komma hem.
Genom att låta Duo-Service ta hand om din hemstädning så köper du dig själv mer fritid som du kan spendera på roligare saker än städning - familj, vänner eller gymmet. 

Vi har lång erfarenhet av hemstädning och hushållsnära tjänster. Vi städar helt utan bindningstid - Vi vill nämligen att du ska återkomma för att du är nöjd med oss, inte för att du måste!

HEMSTÄD MED KVALITET

Vill du att vi gör en traditionell hemstädning enligt vår checklista eller vill du anpassa din hemstädning efter eget behov? Det kan till exempel innebära att du själv sköter vissa bitar och vi andra eller att du varannat tillfälle önskar avkalkning av dusch, rengöring av ugn eller liknande. Våra tjänster specialanpassas efter era behov och görs på ett enkelt och effektivt sätt genom vårt professionella affärssystem där våra medarbetare ser vad du önskar utöver vanlig städning. På så vis minimerar vi misstagen och du får ett perfekt och jämnt resultat, - varje gång!

 

HEMSTÄDNING I NV-SKÅNE

Vi utgår från Ängelholm men har även Helsingborg, Båstad, Höganäs med omnejd som vår arbetsplats. Önskar du offert eller vill du boka ett kostnadsfritt hembesök? Eller vill du kanske boka en provstädning direkt? Klicka här för att kontakta oss. Vi svarar normalt på mejl inom ett par timmar under ordinarie öppettider, men kan ibland vara något överbelastade och ber er då istället ringa 0431-15051 om ärendet är brådskande. 

Hemstäd Ängelholm Helsingborg

Hemstädning Ängelholm Helsingborg

img_divider

Varför välja oss?

Duo-Service har anställda merarbetare och professionella redskap. Men utöver det så jobbar vi också aktivt för att vår personal ska ha en så trygg och stabil arbetsgivare som möjligt. Vi betalar ut löner över snittet för branschen och avtalspension, alla har givetvis rätt till semester och betald sjukledighet. Dessutom har alla våra medarbetare tillgång till friskvårdsbidrag som kan nyttjas på massage, kiropraktik, gym och övrig företagshälsovård. 

  Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK per skada
  Olycksfallsförsäkring på alla våra medarbetare
  Låga priser & garanti på alla våra tjänster
  Ingen bindningstid! Våra kunder väljer själva att fortsätta.
  Ingen framkörningsavgift eller dolda kostnader. Allt ingår i ditt pris.

Erfaren och utbildad personal med professionella arbetsredskap och kemikalier ger ett högt resultat med en jämn och hög kvalitet. Dessutom är majoriteten av våra kemikalier miljövänliga!
Vi har många extremt duktiga medarbetare, men söker ständigt fler. Vi har dock fortfarande lediga städtider, så varmt välkommen att kontakta oss.
Vi lovar att vi följer strikta rutiner kring era nycklar och förvarar era personuppgifter i ett slutet datasystem. Vi lovar att vi betalar våra skatter och avgifter och att vi sköter om vår personal så som dom förtjänar.
Intresserad av hemstädning? Få ett kostnadsfritt prisförslag.