Hemstädning & Hushållsnära tjänster i NV-Skåne
Ängelholm, Höganäs & Helsingborg med omnejd
0709-173532
Mån-Fre: 08:00 - 17:00

Snickeri & byggtjänster

Våra utbildade snickare, med väldigt lång erfarenhet inom området, hjälper våra kunder i NV-Skåne med diverse olika snickeri- & byggarbeten. Oavsett om du vill riva eller bygga en innervägg, bygga altan/trädäck eller montera ett kök har vi medarbetare som levererar detta av absolut högsta kvalitet. Vi har ett brett urval av tjänster inom snickeri där våra utbildade snickare hjälper till med renovering av alla dess slag. 

Byggtjänster

Vi förstår att första steget till ett lyckat samarbete är att ni får träffa oss. Vi erbjuder därför ett helt kostnadsfritt hembesök, där vi steg för steg går igenom hela processen och diskuterar upplägg och priser. Det är viktigt för oss att du känner dig helt trygg från start och givetvis lämnar vi full garanti på utfört arbete. Hos oss betalar du aldrig mer än materialet i förskott, vilket är en klar trygghet för er.

Exempel på snickeri- & byggtjänster

Vi är behjälpliga med det mesta, dock inte el och VVS. Däremot så hjälper vi dig gärna att ta kontakt med, och samla in offerter från, olika VVS & elfirmor för att du som kund ska kunna överlåta hela uppdraget åt oss, vilket i sin tur spar väldigt mycket tid för dig. Nedan listas några exempel på byggtjänster

 • Trädäck & altan
 • Rivning & uppbyggnad av innerväggar
 • Golvläggning
 • Staketbygge
 • Montering av friggebodar och uterum
 • Listsättning
 • Spackling & målning
 • Dörr- & fönsterbyten
 • Allmän renovering
 • Köksmontering
 • Murning & putsning
 • Renovering av tak

 

Ovanstående exempel är ett urval av tjänster vi erbjuder. Vi är behjälpliga och besitter kunskap inom det mesta - Vänligen kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda och för att erhålla en kostnadsfri offert.

trädäck ängelholm helsingborg

 

trädäck ängelholm

Theme Image

Varför Duo-Service?

Att välja en trygg och seriös aktör inför om- eller nybyggnad är extremt viktigt. Tyvärr tvingas man i många fall betala arbetet i förskott hos mindre firmor, utan att ha någon garanti på att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Duo-Service är inget städföretag - Vi är ett serviceföretag. Vi har utbildade snickare med mångårig erfarenhet av diverse olika byggarbeten. Hos oss betalar du bara materialet i förskott och arbetet i efterskott. Det innebär att du kan känna dig 100% trygg med att arbetet blir professionellt utfört.

Låga priser, utmärkt service och snabb hantering.
Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK.
Duktiga medarbetare & professionell utrustning.
Du betalar bara materialet i förskott (Alternativt köper in det själv).
100% garanti - Vid en eventuell reklamation åtgärdar vi bristerna utan extra kostnader.


Vi kommer tillsammans på en lösning som fungerar för både er och oss. Vill ni att vi köper in materialet ska detta normalt betalas i förväg, men givetvis får ni själva köpa nödvändigt material om det känns bättre för er. Vi hjälper er gärna att beräkna fram nödvändigt material.

I vissa fall har ni redan en utarbetar plan och ritning på hur ni önskar att slutresultatet ska se ut. Vi utgår gärna ifrån det och lämnar gärna synpunkter på eventuella förbättringar som kan leda till dels ett bättre resultat men också vad som kan ändras ur ekonomiska perspektiv.

All personal besitter den utbildning och erfarenhet som krävs för att leverera ett resultat av högsta kvalitet. Vi är 100% ärliga och skulle våra medarbetare inte besitta behörigheter eller kompetens för att utföra vissa projekt så kommer vi meddela detta i god tid så ni hinner hitta en annan leverantör. Vi ger er 100% garanti på utfört arbete och alla arbeten sker enligt konstens alla regler.

Behov av renovering? Be om en kostnadsfri offert direkt!