Hemstädning & Hushållsnära tjänster i NV-Skåne
Ängelholm, Höganäs & Helsingborg med omnejd
0709-173532
Mån-Fre: 08:00 - 17:00

Rena fönster ökar helhetsintrycket och bidrar till en trivsel i hem & företagslokaler. Ett rent hem känns inte riktigt rent om dina fönsterrutor är skitiga. Detsamma gäller butiks-, kontors- och övriga företagslokaler. Se till att få ett skinande helhetsintryck och beställ fönsterputsning av absolut högsta kvalitet. Vi putsar ut- & invändigt eller fyrsidigt. Du väljer själv antal tillfällen per år och om ni vill ha putsning på schema eller efter behov. 

 

FÖNSTERPUTSNING UTFÖRD AV PROFFS

Att man är duktig på städning & lokalvård innebär inte per automatik att man kan putsa fönster, och vice versa. Vi anser att man erhåller bäst resultat med rätt man på rätt plats. Det innebär att all fönsterputsning utförs av utbildade fönsterputsare med lång erfarenhet i branschen. Våra fönsterputsare är vana att jobba med stege, lift och förlängningsskaft, innehar höghöjdsutbildning och liftkort. Det innebär att vi kan utföra all fönsterputsning oavsett vilka utmaningar det innebär. 

 

VALFRI FÖNSTERPUTSNING

Vi tycker inte att man ska tvinga kunderna att ha fönsterputsning på abonnemang. Däremot tycker vi att det är en bra sak för att kunna erbjuda låga priser. Vi erbjuder därför båda typer - enstaka putsningar eller schemalagd. Vi, till skillnad från många andra, erbjuder även 2- & 4-sidig fönsterputsning på schema. Ett uppskattat upplägg är vårt så kallade 3+1 abonnemang. Helt utan bindningstid putsar vi utvändigt tre gånger per år och alla sidor en gång per år. 

fönsterputs 

fönsterputsning

 

img_divider

Varför Duo-Service?

Hos oss är du inte bunden i dyra avtal med lång uppsägningstid. Du väljer själv när fönsterputsning ska ske och på vilka villkor den ska utföras. En-, två- eller fyrsidig putsning löpande på schema eller efter behov. 

  Fönsterputsning efter era behov - Löpande eller schemalagd
  Utbildade fönsterputsare med lång erfarenhet
  Höghöjdsutbildade och med liftkort
  Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK
  All personal talar svenska obehindrat