Hemstädning & Hushållsnära tjänster i NV-Skåne
Ängelholm, Höganäs & Helsingborg med omnejd
0709-173532
Mån-Fre: 08:00 - 17:00

Flyttstädning

Flyttstädning är inte bara tidskrävande - Det kräver också en hel del kunskap och teknik. Fönsterputsning, ugnsrengöring och avkalkning av duschkabin och kakel är bara några av dom moment som kräver teknik och professionell utrustning för att få ett fullgott resultat. Vi vet att tiden är knapp i samband med utflyttning eftersom du samtidigt ska komma i ordning i ditt nya boende. Låt oss sköta hela eller delar av er flyttstädning så du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya boende istället. Vi städar enligt Mäklarsamfundets checklista för att våra kunder ska erhålla samma höga resultat, varje gång! 

Duo-Service AB har lång erfarenhet och den utrustning som krävs för att snabbt, effektivt och billigt utföra flyttstädning av din bostad. Oavsett om flyttstädningen rör en lägenhet, stuga, lokal eller villa så är vi en partner att lita på. Vi vägleder dig genom hela processen och är tydliga med vår prissättning. Vi fakturerar ett fast pris per kvadratmeter på alla flyttstädningar - Inga dolda kostnader! Vi utför flyttstädning i Ängelholm, Helsingborg, Höganäs med omnejd.  

 

FLYTTSTÄDNING MED GARANTI

Snabbt, flexibelt och med hög kvalitet. Vi lämnar garanti på alla våra flyttstädningar! Skulle den nya hyresgästen eller husägaren vara missnöjd med någon del av städningen, kommer vi ut och åtgärdar detta helt utan avgifter för någon part. Reklamationer på flyttstädningar är dock ovanligt eftersom vi alltid städar efter samma checklista. 

 

INFÖR FLYTTSTÄDNINGEN

Alla priser är ungefärliga och beräknas på ett normalt nedsmutsat boende. För städning bakom vitvaror måste dessa vara framflyttade innan påbörjad flyttstädning. Kyl och frys måste vara avfrostade. Vanlig fönsterputsning ingår i priset. För vår säkerhet så putsar vi inga fönster som är trasiga. Vid behov av specialtvätt eller om fönsterrutorna är högre än normalt faktureras detta utöver angivet pris. Är du intresserad av att spara ännu mer tid? Passa på att boka en hemstädning av din nya bostad redan nu och få 10% på första hemstädningen.

flyttstädning Ängelholm

Flyttstädning ängelholm

img_divider

Varför Duo-Service?

Att välja en trygg och seriös aktör inför din flyttstädning är extremt viktigt. Skulle städningen inte bli godkänd eller ännu värre, att företaget inte dyker upp dagen då bostaden ska städas, kan få konsekvenser. Det är du som flyttar som ansvarar för att bostaden är städad vid avflytt.

  Låga priser, utmärkt service och snabb hantering.
  Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK.
  Duktiga medarbetare & professionell utrustning.
  Vi följer alltid Mäklarsamfundets checklista vid flyttstädning.
  100% garanti - Vid en eventuell reklamation åtgärdar vi bristerna utan extra kostnader.

I priset för flyttstädning ingår allt - Du får ett fast pris som inkluderar arbete, framkörning, städkem, förbrukningsmaterial och fönsterputsning. Städning av källare, balkong, förråd, vind och garage är inte inkluderat i priset. Vänligen uppge i kontakten med oss om du önskar städning av biytor för offert på detta.
Vi flyttar inte på vitvaror och möbler för att komma åt av flera anledningar. Tunga möbler och vitvaror innebär en risk för att skada golv och väggar men också vår personal. Vi ber er därför själva dra fram sådant som ni önskar få städat bakom, t.ex. tvättmaskin och torktumlare samt kylskåp/frys. Tänk också på att kylskåp och frys måste vara avfrostat inför städningen.
Vi städar enligt mäklarsamfundets checklista och därmed blir reklamationerna få. Om det mot all förmodan skulle missas något så åtgärdar vi givetvis alla brister helt utan extra kostnad för dig. Vi städar i största möjliga mån med miljövänliga produkter.
Intresserad av flyttstädning? Be om kostnadsförslag.